ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Η κατανομή κερδών και τα διανεμόμενα κέρδη διαφοροποιούνται ανά παιχνίδι. Για την ενημέρωση σας, μπορείτε να ανατρέξετε στον αντίστοιχο πίνακα κατανομής κερδών του παιχνιδιού που σας ενδιαφέρει στην ενότητα των παιχνιδιών.

 • Για την αναλυτική σας ενημέρωση αναφορικά με τη διαδικασία παραλαβής των κερδών σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην σχετική ενότητα «ΚΕΡΔΗ»

 • Για την αναλυτική σας ενημέρωση αναφορικά με τη διαδικασία παραλαβής των κερδών σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην σχετική ενότητα «ΚΕΡΔΗ»

 • Μπορείτε να επιβεβαιώσετε το ποσό κέρδους σας, σκανάροντας το ειδικό QRrcode στη μπροστινή όψη του δελτίου σας στην τερματική μηχανή οποιουδήποτε εξουσιοδοτημένου σημείο πώλησης ΣΚΡΑΤΣ. Εναλλακτικά μπορείτε να «κατεβάσετε» την ειδική εφαρμογή “OPAPP” στο κινητό σας τηλέφωνο.

 • Το ΣΚΡΑΤΣ ανήκει στην κατηγορία των Στιγμιαίων Κρατικών Λαχείων όπου ο παίκτης ξύνοντας τα αντίστοιχα πεδία βάσει των οδηγιών που αναγράφονται στην μπροστινή πλευρά του λαχνού, αποκαλύπτει τους συνδυασμούς του παιχνιδιού και μαθαίνει άμεσα το κέρδος του.

  Προσοχή: Οι οδηγίες συμμετοχής διαφοροποιούνται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

 • Για να ενημερωθείτε για τα εναπομείναντα βραβεία ανά παιχνίδι, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα «ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΝΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ»

 • Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό τραπέζης: α) για κέρδη έως 199,99€ (πληρωμή με μετρητά), β) για κέρδη 200€-1500€  (πληρωμή με μετρητά χωρίς δικαίωμα χορήγησης βεβαίωσης κερδών).

 • Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό τραπέζης: α) για κέρδη έως 199,99€ (πληρωμή με μετρητά), β) για κέρδη 200€-1500€  (πληρωμή με μετρητά χωρίς δικαίωμα χορήγησης βεβαίωσης κερδών). Σε περίπτωση που θέλετε βεβαίωση κέρδους θα πρέπει το κέρδος να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό.

  Προσοχή: Τα κέρδη 1.500,01€ και άνω υποχρεωτικά κατατίθενται στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

 • Το ΣΚΡΑΤΣ κατά μέσο όρο εξαργυρώνει 90.000 νικητήρια λαχεία την ημέρα.

 • Στο ΣΚΡΑΤΣ μπορείτε κερδίσετε ποσά από 1€ μέχρι και 500.000€. Τα διανεμηθέντα βραβεία καθώς και το μέγιστο ποσό διαφοροποιούνται ανά παιχνίδι και ανά αξία παιχνιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στη σχετική ενότητα «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ».

 • Αυτό δεν ισχύει. Όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για κέρδη μέχρι και 500.000€.  Προκειμένου ωστόσο να προσφέρει μια ξεχωριστή παικτική εμπειρία, κάθε παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα ως προς την τελική απόδοση, ή/και τον καταμερισμό των κερδών ανάμεσα στις κατηγορίες ή/και τα τελικά διανεμόμενα κέρδη. Το ποσοστό των διανεμόμενων κερδών κάθε παιχνιδιού, μπορείτε να το δείτε στον Οδηγό ΣΚΡΑΤΣ.  Βρείτε λοιπόν το ΣΚΡΑΤΣ που σας ταιριάζει και διεκδικήστε πλούσια κέρδη!

 • Βεβαίως υπάρχουν νικητές που κερδίζουν μεγάλα ποσά και συγκεκριμένα άνω των 4.000€.  Μόνο το 2015 βρέθηκαν 291 νικητές άνω των 4.000€! Η Ε.Λ. Α.Ε. ωστόσο σέβεται το δικαίωμα που έχουν οι παίκτες να μην δημοσιοποιούν τα προσωπικά τους στοιχεία, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να μοιραστεί δημόσια οποιοδήποτε στοιχείο αφορά τους  νικητές.  

Για οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με τους κανόνες του παιχνιδιού μπορείτε να ανατρέξετε στον Οδηγό ΣΚΡΑΤΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΤΩΝ

Δες πού μπορείς να προμηθευτείς τα δελτία ΣΚΡΑΤΣ!
3 12